Gecombineerd, is dat met een d of een t?

Collectief dOFt – uit te spreken als ‘d of t’ - met de “d” van dans en de “t” van theater, want vaak twijfelt het publiek bij hun voorstellingen over de exacte discipline: is het nu dans of theater? Collectief dOFt creëert voorstellingen met eigen 'spellingsregels'. 

Collectief dOFt wint de Leuvense Cultuurprijs voor beloftevol talent 2017!

"omdat dOFt een originele, aanstekelijke en genereuze mix van theater en dans brengt, zonder zich te laten afschrikken door hokjes en categorieën."

"omdat de makers van dOFt overlopen van ambitie en vele, uiteenlopende talenten combineren."

"omdat het tomeloos enthousiasme en de professionaliteit die hun werking typeert, de jury vertrouwen geeft dat er een mooie toekomst is weggelegd voor dOFt, niet enkel binnen onze landgrenzen."

Heel veel dank naar al de steun (die niet altijd zichtbaar is), van familie, van vrienden, van andere initiatieven (fABULEUS, Festival Tweetakt, Artforum, 30CC, CC De Kruisboog, Eigen Kweek, VAART, Koortzz Artiestenbureau...), en zeker ook ons onmisbaar dOFt-team: Daan, Maarten en Marie. Wij zijn dOFt, maar niet zonder een publiek, dus ook u: BEDANKT! 

 prijs2

"TWEESTRIJD tikt op komisch vlak alle vakjes af." - Recensie VETO

"Het is theater maar met een strakke (en uiterst synchrone) choreografie die uitmondt in neurotische chaos. De combinatie werkt, zo blijkt."

"Hilariteit alom wanneer de herkenbaarheid van de situatie het publiek te veel wordt. Tweestrijd tikt op komisch vlak alle vakjes af."

TWEESTRIJD van collectief dOFt wordt hernomen volgend theaterseizoen. Kan je niet wachten? Neem dan zeker een kijkje naar de trailer

tweestrijd 3_1

EVEN GEDULD op reis

EVEN GEDULD verovert momenteel Vlaanderen met een reeks schoolvoorstellingen. Voor info & speeldata: klik hier.

evengeduld-annavankooij-5018